skip to Main Content

Κεφαλονιά

Ανακαλύψτε & Εξερευνήστε

Η Κεφαλονιά είναι ένα εκπληκτικό νησί στο Ιόνιο Πέλαγος, γνωστό για τα κρυστάλλινα νερά, τις όμορφες παραλίες και την πλούσια ιστορία και πολιτισμό. Από τη γραφική πόλη του Αργοστολίου μέχρι τα γοητευτικά χωριά Φισκάρδο και Άσσος, υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε σε αυτό το καταπληκτικό νησί. Επισκεφθείτε τη διάσημη παραλία του Μύρτου, κάντε μια περιήγηση με καραβάκι στο εντυπωσιακό Σπήλαιο της Μελισσάνης ή εξερευνήστε τα αρχαία ερείπια της Ακρόπολης της Σάμης. Στα Papadatos Studios, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε προτάσεις και να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το δρομολόγιό σας, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας στην Κεφαλονιά.

argostoli.jpg

Αργοστόλι

Το Αργοστόλι είναι η ζωντανή πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς, γνωστή για τη ζωντανή ατμόσφαιρα, την εκπληκτική αρχιτεκτονική και το γραφικό λιμάνι της. Με τα γοητευτικά καφέ, τα εστιατόρια και τα μαγαζιά του, είναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε ένα απόγευμα κάνοντας βόλτα και εξερεύνηση. Στην απέναντι άκρη του Αργοστολίου βρίσκεται το φυσικό φαινόμενο του νερού γνωστό ως Καταβόθρες, ακολουθούμενο από τον φάρο των Αγίων Θεοδώρων.

Φάρος Αγίων Θεοδώρων

Ο Φάρος των Αγίων Θεοδώρων βρίσκεται σε μια βραχώδη προεξοχή κοντά στο χωριό Φανάρι και είναι ένα εκπληκτικό ορόσημο που προσφέρει εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Αυτός ο γραφικός φάρος είναι ένα δημοφιλές σημείο για φωτογραφία, πεζοπορία και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα.

Λιμνοθάλασσα Κουτάβου

Το Koutavos Lagoon είναι ένα ήσυχο φυσικό καταφύγιο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Αργοστόλι. Με τα ήρεμα νερά, την πλούσια βλάστηση και την αφθονία της άγριας ζωής, είναι το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Κάντε μια χαλαρή βόλτα στον παραλιακό δρόμο ή νοικιάστε ένα ποδήλατο για να εξερευνήσετε την περιοχή.

 

Άσσος

Φωλιασμένο σε μια στενή χερσόνησο στη βορειοδυτική ακτή της Κεφαλονιάς, η Άσσος είναι ένα γοητευτικό και γραφικό χωριό γνωστό για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, την εκπληκτική θέα και τη χαλαρή ατμόσφαιρα. Με τους γραφικούς δρόμους, τα γοητευτικά καφέ και την ήρεμη ατμόσφαιρα, είναι το τέλειο μέρος για να ξεφύγετε από τη φασαρία της πόλης.

Παραλία Μύρτου

Η παραλία του Μύρτου είναι μια από τις πιο διάσημες και εντυπωσιακές παραλίες της Ελλάδας, γνωστή για τα κρυστάλλινα νερά, τους εντυπωσιακούς βράχους και τις ακτές με λευκό βότσαλο. Περιτριγυρισμένο από καταπράσινους λόφους, είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο ή για να κολυμπήσετε και να κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα στα παρθένα νερά του Ιονίου.

Back To Top